ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία

 

 

Η ACT – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων – Πληροφορική Α.Ε. ιδρύθηκε το 1988, ενώ λειτουργεί με τη σημερινή της μορφή από το 1995. Η έδρα της εταιρείας είναι στην Λεωφόρο Ηρακλείου 367, Νέο Ηράκλειο Αττικής, ενώ υποκατάστημα λειτουργεί και στη Θεσσαλονίκη. Το εμπορικό δίκτυο της εταιρείας καλύπτει όλο το γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, ενώ διαρκώς αναπτύσσεται με νέους συνεργάτες.

Με βασικούς άξονες την πολυετή και διαρκή ανάπτυξη των συστημάτων και εφαρμογών πληροφορικής, το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, την αφομοίωση του Business Know How της αγοράς, το πλήθος των πελατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η ACT έχει διαμορφώσει το ισχυρό Brand Name που είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τον κλάδο των οχημάτων.

Πολυετή Εξειδίκευση στον κλάδο των Οχημάτων.

 

 Πλούσιο Πελατολόγιο Ελλάδα και Εξωτερικό

·       Αντιπροσωπείες, Εισαγωγείς και Δίκτυα Κάθετων Εξουσιοδοτημένων Μονάδων Οχημάτων

·       Συνεργεία Επισκευής (Auto, Moto & Trucks)

·       Εισαγωγείς & Έμποροι Ανταλλακτικών (Καινούρια & Μεταχειρισμένα)

·       Έμποροι Μεταχειρισμένων Οχημάτων

·       Έμποροι Ελαστικών

·       Βουλκανιζατέρ

·       Ανακυκλώσεις Οχημάτων  

 

Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής

·       ERP Εμπορικές Εφαρμογές

·       DMS Συστήματα για Δίκτυα Εξουσιοδοτημένων Μονάδων

·       Επικοινωνιακά Συστήματα με Αντιπροσωπείες & Εισαγωγείς

·       E-Shops B2C & B2B για Ανταλλακτικά & Ελαστικά

·       Tablet Εφαρμογές Συνεργείου Οχημάτων

·       WMS (Warehouse Management System) για την Διαχείριση Αποθεμάτων, Παραλαβών, Αποστολών και Χωροταξικής Απεικόνισης Αποθήκης

 

Πιστοποιημένα Συστήματα Πληροφορικής

Οι λύσεις πληροφορικής της ACT είναι πιστοποιημένες ως προς την πιστότητα και συμβατότητά τους, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Αυτοκινήτων, όπως η Citroen, Peugeot, Fiat, VW, Audi, Skoda, Seat, Ford, KIA, Hyundai, Mitsubishi κλπ. 

 

Θα μας βρείτε εδώ

 

Γενικές Πληροφορίες

 
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ηρακλείου 367, Νέο Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 211 3009300
Fax: 210 2855405
Email:

                       Τεχνική Υποστήριξη - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                       Πωλήσεις - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                       Γενικές Πληροφορίες - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Υπόδειγμα Β.1.1: Ισολογισμός

Υπόδειγμα Β.2.1: Κατάστασης Αποτελεσμάτων κατά λειτουργία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

  • Με μια σειρά στρατηγικών κινήσεων και συνεργασιών και πάντα με γνώμονα την ισχυρή τεχνογνωσία που διαθέτουμε, επενδύσαμε και αναπτύξαμε πρωτοποριακές λογισμικές εφαρμογές, αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων από το χώρο των οχημάτων.

    Η ευελιξία των εφαρμογών μας, σε συνδυασμό με την συνέπεια, αξιοπιστία και εμπειρία μας, έχει οδηγήσει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελληνικής αγοράς, να έχουν εμπιστευτεί την οργάνωση των επιχειρήσεων τους στην ACT.

Δείτε Περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

 
  • home ACTAE
  • phone211 3009300 (9:00 - 17:00)
  • mailinfo@actae.gr
  • mapΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 367