ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία

 

Η "ACT – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων – Πληροφορική Α.Ε." ιδρύθηκε το 1988, ενώ λειτουργεί με τη σημερινή της μορφή από το 1995. Η έδρα της εταιρείας είναι στην Αθήνα, ενώ υποκαταστήματα της ACT υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη και Κόρινθο. Παράλληλα, το εμπορικό δίκτυο της εταιρείας καλύπτει όλο το γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, ενώ διαρκώς αναπτύσσεται με νέους συνεργάτες.

Στα 26 χρόνια λειτουργίας μας, έχουμε καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη εγχώρια εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού για την Ελληνική Αγορά Οχημάτων (Αυτοκινήτων, Μοτοσικλετών και Ανταλλακτικών).

Στρατηγικοί στόχοι μας είναι:

01 Εδραίωση της πρωτοκαθεδρίας μας στην Ελληνική Αγορά, με:

 • Διαρκώς Νέα, Πρωτοποριακά και Εξαιρετικά Χρήσιμα για τους Επιχειρηματίες Προϊόντα Λογισμικού
 • Άριστη Τεχνική Υποστήριξη
 • Ανταγωνιστικές Τιμές

Όσο ο κλάδος του Αυτοκινήτου δέχεται σημαντικές πιέσεις, τόσο οι επιχειρήσεις του χώρου έχουν όλο και μεγαλύτερη ανάγκη την καλύτερη δυνατή οργάνωση και μηχανοργάνωση, για την εξοικονόμηση χρόνου και πόρων. Δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια σπατάλης στον κλάδο. Δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια δέσμευσης κεφαλαίων σε ακίνητο στοκ ή σε μη παρακολούθηση της επίδρασης των Κέντρων Κόστους στο Οικονομικό αποτέλεσμα μιας επιχείρησης.

Απέναντι σ’ αυτές τις ανάγκες, η  ACT Α.Ε. αποδεδειγμένα προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει τις καλύτερες και τις πλέον συμφέρουσες λύσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον χώρο του αυτοκινήτου έχουν εμπιστευθεί τις εφαρμογές λογισμικού της ACT A.E. για τη μηχανοργάνωση και βελτίωση της κερδοφορίας τους.

02 Επέκταση στο Εξωτερικό, με:

 • Έρευνες, Συνεργασίες και Επιλογές Στρατηγικής Διείσδυσης
 • Επένδυση, Ανάπτυξη και Προώθηση Πολυγλωσσικών (Ελληνικά, Αγγλικά, Βουλγάρικα, Σέρβικα και Ρουμάνικα) Προϊόντων Λογισμικού, που πρωτοπορούν ακόμα και σε Διεθνές επίπεδο

Η ACT Α.Ε. έχει ήδη διεισδύσει στην αγορά Ανταλλακτικών της Σερβίας (ERP & Warehouse Management System - GBG LUCAS Belgrade) και της Ρουμανίας (ERP & Warehouse Management SystemR.O. Group Bucharest & E-Shop Ανταλλακτικών Β2CRadacini Group Bucharest), ενώ διαρκώς αποκτούμε νέες και στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες από την αγορά Ανταλλακτικών της Ρουμανίας και Βουλγαρίας αντίστοιχα.

03 Διαρκείς Επενδύσεις σε Έρευνα και Καινοτομία, με:

 • Διαρκή Αναβάθμιση του Ανθρώπινου Δυναμικού, μέσω επιλεγμένων προσλήψεων νέων αριστούχων πτυχιούχων πληροφορικής
 • Αξιοποίηση κάθε δυνατού Προγράμματος Επενδυτικής Ενίσχυσης
 • Αξιολόγηση των εξελίξεων στην Αγορά Οχημάτων και Αξιοποίηση των εκτιμήσεων και των προτάσεων των επιχειρηματιών και των ειδικών του κάθε κλάδου. 

Την τελευταία τριετία και εν μέσω κρίσης, εμπλουτίσαμε το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας με νέους προγραμματιστές, καλύπτοντας τις ανάγκες μας για ανάπτυξη νέων προϊόντων λογισμικού που στοχεύουν κυρίως στην ευκολότερη και πληρέστερη διαχείριση της σύζευξης μεταξύ της προσφοράς και ζήτησης ανταλλακτικών, αλλά και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του διαδικτυακού εμπορίου. Αποτέλεσμα είναι το Διαχειριστικό Πρόγραμμα “All in One” αλλά και οι πρωτοποριακές εφαρμογές B2B & B2C e-shops ανταλλακτικών, που έχουμε ήδη εγκαταστήσεις σε πάνω από 60 εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών οχημάτων.

Έχουμε αναπτύξει το πλέον σύγχρονο και πλήρες λογισμικό διαχείρισης ανακυκλωτηρίων οχημάτων, με έμφαση στην οργάνωση της εξαγωγής, αποθήκευσης, αντιστοίχισης και εμπορίας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.

Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τους επιχειρηματίες – συνεργάτες μας και αναζητούμε διαρκώς λύσεις βελτιστοποίησης των εφαρμογών μας, ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους, όπως αυτές διαμορφώνονται από την ίδια την αγορά, αλλά και από τις αλλαγές στη νομοθεσία.

Η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της ACT Α.Ε. είναι πιστοποιημένη με ISO 9001, ενώ οι εφαρμογές λογισμικού μας είναι πιστοποιημένες ως προς την πιστότητα και συμβατότητά τους, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Αυτοκινήτων στην Ευρώπη, όπως η Citroen, Peugeot, Fiat, VW & Audi, Ford κ.λπ..   

 

Θα μας βρείτε εδώ

 

Γενικές Πληροφορίες

 
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ηρακλείου 367, Νέο Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 211 3009300
Fax: 210 2855405
Mail:

 • Τεχνική Υποστήριξη - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Πωλήσεις - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Γενικές Πληροφορίες - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπόδειγμα Β.1.1: Ισολογισμός

Υπόδειγμα Β.2.1: Κατάστασης Αποτελεσμάτων κατά λειτουργία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

 • Με μια σειρά στρατηγικών κινήσεων και συνεργασιών και πάντα με γνώμονα την ισχυρή τεχνογνωσία που διαθέτουμε, επενδύσαμε και αναπτύξαμε πρωτοποριακές λογισμικές εφαρμογές, αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων από το χώρο των οχημάτων.

  Η ευελιξία των εφαρμογών μας, σε συνδυασμό με την συνέπεια, αξιοπιστία και εμπειρία μας, έχει οδηγήσει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελληνικής αγοράς, να έχουν εμπιστευτεί την οργάνωση των επιχειρήσεων τους στην ACT.

Δείτε Περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

 
 • home ACTAE
 • phone211 3009300 (9:00 - 17:00)
 • mailinfo@actae.gr
 • mapΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 367